Stugbyn och campingen ligger i direkt anslutning till den vackra Hembygdsgården med utsikt över Klarälven. Bokning via
telefon 076-3081957 eller e-post info@ransater.com

Stugorna är moderna modell 1972, förutom 2-bäddstugorna som saknar dusch. Hyresgäster i dessa har tillgång till dusch i angränsande byggnad. 6-bäddsstugorna är handikappanpassade. I Stugbyn finns en bröllopsstuga med bastu.

Det finns ett flertal alternativa boenden på Gården.

Sex stycken loger som vardera innehåller en säng, skrivbord och stol.
Tillgång till dusch. Mikrovågsugn och vattenkokare i korridoren.

3 rums lägenhet med dusch
Med mera.. med mera…

I nära anslutning finns vandringsleder och ett elljusspår. Skidanläggning med utförsåkning finns inom rimligt avstånd.

 

Priser och villkor

Stugtyp Antal Pris/natt Pris/vecka
2-bädd 4 500kr 2 500kr
4-bädd 6 800kr 4 000kr
6-bädd 2 900kr 5 000kr
8-bädd 10 950kr 5 000kr

 

Camping (utan el) 400kr per vecka
Sänglinne 75 kr/per person

Allmänna villkor

Om dessa inbetalningar ej skett inom utsatt datum är stugan avbokad och öppen för andra att hyra. Om hyresgästen önskar avboka en stuga pga personliga skäl ska detta meddelas Hembygdsföreningen snarast så att andra intresserade ges möjlighet att boka stugan

Städning

Hyresgästen kommer till en städad stuga och förväntas lämna stugan i lika gott skick. Stugägaren har rätt att kräva ersättning på minst 500 kr för städning om stugan lämnats ostädad.

Uppkomna skador

Om något av stugägarens egendom skadas under vistelsen ska stugvärden informeras om detta. Stugägaren har rätt att kräva skälig ersättning för objekt som skadats eller försvunnit under en uthyrningsperiod.

Hyresgästens försäkringsskydd

Eventuellt försäkringsskydd för hyresgästen och dennes tillhörigheter under vistelsen i stugan ordnas och bekostas av hyresgästen.

Force majeure

Stugägaren stugförmedling har rätt att frånträda avtalet om hyresobjektet inte kan tillhandahållas eller nyttjas på grund av krigshandlingar, naturkatastrofer, arbetsmarknadskonflikt, eldsvåda, icke temporära avbrott i vatten eller energitillförseln eller annan omständighet av lika ingripande beskaffenhet, som stugägaren inte råder över och inte heller kunnat förutse.